🚧 Kan eSIM niet activeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk dat je eSIM vastloopt bij de"activeringsstap" van je apparaat. Dit probleem treedt meestal op wanneer u uw eSIM hebt geïnstalleerd maar uw bestemming nog niet hebt bereikt. ✈️

Maak je geen zorgen! Zelfs als je eSIM"Activering bezig" of"Activering mislukt" aangeeft, is hij volledig geïnstalleerd. Het activeringsproces wordt voltooid zodra u uw bestemming bereikt en zich in een dekkingsgebied van het netwerk bevindt.

Zelfs als je eSIM blijft steken in de activeringsstap, zou je nog steeds andere functies van je apparaat moeten kunnen gebruiken waarvoor geen netwerkverbinding nodig is.

Houd er rekening mee dat, hoewel je meerdere eSIM's op je apparaat kunt installeren, je bij de meeste apparatenmaximaal 2 SIM's of eSIM's tegelijk kunt activeren. Dit betekent dat je er naar behoefte tussen kunt wisselen, maar dat er maar twee tegelijk actief kunnen zijn. ⚙️

Als het probleem zich echter blijft voordoen, kunt u uw eSIM gewoon WISSEN en opnieuw activeren .

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app - zij helpen u graag verder! ✨