Alle collecties✨ Hoe installeer ik mijn eSIM en activeer ik mijn gegevens?
🚀 Mijn eSIM installeren en mijn data-abonnement activeren
🚀 Mijn eSIM installeren en mijn data-abonnement activeren
Deze week bijgewerkt

In deze handleiding leiden we je door het installatieproces van je eSIM met onze app. Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u uw eSIM naadloos integreren met uw apparaat en genieten van de voordelen van mobiele connectiviteit📱.

Om uw eSIM te installeren, moet u een actief data-abonnement bij ons hebben. Als je geen data-abonnement hebt, kun je er een kopen via je Kolet App, in de Shop Sectie en deze handleiding volgen.

⚠️ Kolet eSIM hoeft maar één keer geïnstalleerd te worden. Als je naar een ander land reist, hoef je geen nieuwe eSIM te installeren. Je hoeft alleen je data-abonnement op te waarderen.

Als je twijfelt, kun je controleren of je eSIM op je toestel is geïnstalleerd.

⚠️Please zorg ervoor dat je je eSIM installeert voordat je aankomt op de luchthaven, aangezien de connectiviteit vaak instabiel is.

Volg de onderstaande stapsgewijze instructies om je eSIM gemakkelijk voor de eerste keer te installeren:

Vóór de vlucht 🛫

Stap 1: Open Kolet 📲

• OPEN de Kolet app op je apparaat en ga naar de Home sectie.

• KLIK op Installeer mijn eSIM nu in het startmenu als je al een data-abonnement hebt.

• Als je dat niet hebt, kun je er een rechtstreeks in de winkel kopen. Klik hier voor meer informatie.

Stap 2: Kies de installatiemethode 🛠️

• Je krijgt 3 opties te zien:

• Activeringscode: Als de automatische installatie niet mogelijk is of als u geen ander apparaat beschikbaar heeft, kunt u de optie activeringscode selecteren. Met een activeringscode kun je handmatig de benodigde informatie invoeren om de eSIM te installeren. Deze methode is handig als back-up voor het geval de QR-code methode niet uitvoerbaar is. Je kunt deze gids volgen.

• QR Code: If you choose this option, a QR code will be sent to another device. You can then scan this QR code directly with your device to install the eSIM. This method offers a quick and convenient way to set up your eSIM.

Stap 3: Volg de installatiegids 📖

Afhankelijk van de gekozen methode volgt u de instructies op het scherm van de app.

Om er zeker van te zijn dat je eSIM is geïnstalleerd, kun je deze gids volgen . Deze gids helpt je om je eSIM te identificeren en te onderscheiden van de andere.

🎉Gefeliciteerd! Uw eSIM is nu geïnstalleerd. Nu moet u uw eSIM activeren op de bestemming . 🎉

📍In het land van bestemming

Stap 4: Activeer uw data-abonnement 🚀

• OPEN Kolet APP en vervolgens eSIM

Gefeliciteerd! 🎉 Je hebt je eSIM met succes geïnstalleerd en je bent klaar om je data-abonnement te gebruiken en te surfen op het internet.

De bijgewerkte details van je plan, inclusief de resterende gegevens, worden nu weergegeven op de startpagina van de app.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app - ze helpen je graag! ✨