🔍 Onderscheid tussen eSIM en primaire SIM
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Het verschil zien tussen je eSIM en primaire simkaart kan lastig zijn, vooral als je vergeten bent je nieuwe eSIM Kolet te labelen. Hieronder vind je een gedetailleerde handleiding over hoe je onderscheid kunt maken tussen eSIM- en primaire simkaarten.

🍎Voor Apple iOS-apparaten

⚙️In uw eSIM-instellingen: U kunt dit als volgt controleren:

• Ga naar"Instellingen".

• TAP op"Mobiel" of"Mobiele data".

• Selecteer de"Kolet eSIM".

• Als je bovenaan je scherm"Plus" of"Orange" of"TIM" ziet, dan betekent dit dat het je Kolet eSIM is.

🚫 Geen telefoonnummer: Aan je Kolet eSIM is geen telefoonnummer gekoppeld, in tegenstelling tot traditionele simkaarten die wel aan een specifiek telefoonnummer gekoppeld zijn. U kunt deze informatie controleren door naar uw SIM-kaart te gaan.

🏷️ Standaardlabel: Normaal gesproken wordt uw primaire eSIM geïdentificeerd met het label"Used as Primary" (Gebruikt als primair), wat aangeeft dat dit de belangrijkste eSIM is die wordt gebruikt. Ondertussen krijgen secundaire eSIM's die u hebt een ander label, zoals"Zakelijk""Mobiele gegevens""Reizen" of een andere identificatie om ze te onderscheiden van de primaire eSIM.

🤖Voor Samsung Android-apparaten

Je kunt het onderscheiden van je primaire eSIM doordat er geen nummer aan gekoppeld is. Er zou ook"Plus" of"Orange" of"TIM" onder moeten staan, zoals in de schermafbeelding hieronder.

👾Voor Google Pixel-apparaten

Klik op een eSIM en scroll naar beneden naar "Versie operatorinstellingen". Kolet eSIM is degene met een"Plus" of"Orange" of"TIM".

Eenmaal geïdentificeerd, label je eSIM door hier te klikken.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet-app. Zij helpen u graag verder! ✨