Alle collecties🧳 Hoe beheer ik mijn data-abonnement?
🔢 Hoeveel eSIM's kan ik op mijn apparaat installeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op veel van de nieuwste apparaten die eSIM-technologie ondersteunen, kun je 5 of meer verschillende eSIM's installeren. Het exacte aantal kan echter per model verschillen. Voor preciezere informatie kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant van uw apparaat. 📱

Hoewel je meerdere eSIM's op je toestel kunt installeren, kun je meestal maarmaximaal 2 sims of eSIM's tegelijk activeren. Dit betekent dat u er naar behoefte tussen kunt wisselen, maar dat er slechts twee tegelijk actief kunnen zijn. ⚙️

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen je graag verder! ✨