🤝 Werkt mijn primaire simkaart nog?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 De dubbele SIM-functie biedt de flexibiliteit om 2 SIM/eSIM's tegelijk te gebruiken en biedt verschillende configuraties:

• 2 fysieke SIM-kaarten

• 1 fysieke simkaart en 1 eSIM

• 2 eSIM's (beschikbaar op iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max en latere versies)

Dubbele SIM/eSIM's bieden verschillende voordelen:

• 🌍 U kunt gegevens van een nieuwe eSIM gebruiken terwijl u reist zonder uw oorspronkelijke nummer voor spraak en sms te verliezen (merk op dat roamingkosten van toepassing kunnen zijn voor spraak- en sms-diensten, dus controleer dit goed).

• 📞 U kunt meerdere telefoonnummers op hetzelfde apparaat beheren, wat handig is voor personen die nummers uit verschillende landen nodig hebben.

• 🔒 U hoeft uw SIM-kaart niet te verwijderen, waardoor het risico op verlies wordt vermeden.

• 👔 U kunt uw zakelijke en privéleven scheiden door twee verschillende nummers te gebruiken.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app-ze zullen je graag helpen!✨