🆘 "PDP-authenticatiefout".

PDP-authenticatiefout

Deze week bijgewerkt

💡 Een mislukte verificatie PDP kan te maken hebben met uw instellingen of de geldigheid van uw eSIM-gegevens. Hier volgen enkele eenvoudige stappen om u te helpen dit probleem op te lossen:

• Zorg ervoor dat je APN correct is geconfigureerd met behulp van de informatie op je eSIM-installatiepagina. Het APN moet volledig in kleine letters en zonder spaties worden geschreven .

• Controleer of je nog gegevens beschikbaar hebt op je eSIM. Als je verbinding probeert te maken terwijl je geen data meer hebt, kun je deze foutmelding krijgen.

• Je bent verbonden met het ondersteunde netwerk zoals geadviseerd op je eSIM installatie pagina

Om naar uw eSIM installatiepagina te gaan en alle benodigde details te krijgen, gaat u naar de "Profil" sectie van uw Kolet applicatie en selecteert u vervolgens "eSIM installeren".

Als de bovenstaande stappen niet helpen, probeer dan je netwerkinstellingen te resetten:

• Ga naar Instellingen op je apparaat

• Ga naar Algemeen

• Ga naar Reset

• Ga naar Netwerkinstellingen resetten

• Start je apparaat opnieuw op

⚠️Please Houd er rekening mee dat door deze handeling opgeslagen Wi-Fi-netwerken, mobiele instellingen, VPN's en APN's worden verwijderd. Zorg ervoor dat je de nodige informatie hebt om deze instellingen opnieuw te configureren na de reset.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen je graag verder! ✨