Wat is mijn telefoonnummer?

Wat is mijn telefoonnummer

Deze week bijgewerkt

Kolet eSIM's bieden momenteel uitsluitend data-abonnementen. Je kunt echter nog steeds genieten van spraakcommunicatie via 📞 VoIP-apps (Voice over IP) zoals WhatsApp, Viber en Lime.

We werken er hard aan om in de nabije toekomst mobiele nummers met belminuten en sms-mogelijkheden te introduceren, zodat je de eSIM ook kunt gebruiken voor spraakoproepen en sms-berichten.

Dit artikel kan u daarbij helpen: hier

Blijf kijken voor updates! 🔔

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen u graag! ✨