🧳 Moet ik een nieuwe eSIM installeren als ik van land verander?
🧳 Moet ik een nieuwe eSIM installeren als ik van land verander?

Nieuwe eSIM installeren wanneer u van land verandert

Deze week bijgewerkt

💡 Zeg vaarwel tegen het ongemak van het verwisselen van simkaarten en hallo tegen naadloze connectiviteit over de grenzen heen. 🚀

Kolet Unique eSIM zorgt voor een revolutie in uw reiservaring door u te voorzien van één unieke eSIM op maat voor elk land dat u bezoekt. Met Kolet ontvangt u een speciale eSIM die zich aanpast aan uw locatie en u verzekert van naadloze connectiviteit, waar uw avonturen u ook brengen en zonder het gedoe van veelvuldig opnieuw installeren.

Wanneer u klaar bent om naar uw volgende bestemming te vliegen, koopt u gewoon een nieuw data-abonnement via de Kolet-app voor het land dat u bezoekt. Geen gedoe met nieuwe eSIM-installaties - gewoon je data-abonnement opwaarderen en verbonden blijven waar je ook gaat. 🌍

Wanneer u terugkeert naar uw thuisland, hoeft u uw Kolet eSIM niet te verwijderen. Schakel hem gewoon uit tot uw volgende avontuur begint.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app-ze zullen je graag helpen! ✨