😣 "Kan wijziging mobiel abonnement niet voltooien"

Kolet eSIM kan wijziging mobiel plan niet voltooien

Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 De foutmelding"Unable to Complete Cellular Plan Change" heeft te maken met een installatiefout, die door 4 verschillende factoren kan worden veroorzaakt:

1. 😵 Er zijn te veel eSIM's geïnstalleerd op het apparaat:

• Met eSIM-compatibele apparaten kunt u meerdere eSIM's installeren, maar afhankelijk van het apparaatmodel kan het aantal eSIM's dat u tegelijkertijd actief kunt hebben variëren. iPhones kunnen bijvoorbeeld 5 tot 10 eSIM's opslaan, afhankelijk van de opslagruimte van het apparaat. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van uw telefoon.

• Als u bevestigt dat u de eSIM-opslag van uw apparaat hebt gemaximaliseerd. U kunt een oude eSIM op het apparaat verwijderen. De instructies voor het verwijderen van eSIM's vindt u hier

2. 📡Mobiele gegevens zijn uitgeschakeld in de instellingen van het apparaat: u moet het activeren

• 🍎 Op Apple iOS-apparaten: Navigeer naar Instellingen > Cellulair > Cellulaire gegevens en controleer of deze is ingeschakeld.

• 🤖 op Android-toestellen: Ga naar Instellingen > Netwerk & internet > Mobiel netwerk en controleer of Mobiele gegevens is ingeschakeld.

3. 📥 Ik probeer een eSIM te installeren die al is geïnstalleerd:

• Instellingen > Algemeen> Over> Scroll naar beneden om de ICCID te vinden (het is een 20-cijferig nummer dat begint met 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX en eindigt met een willekeurig extra nummer). Als je bevestigt dat de ICCID is geïnstalleerd, is het wellicht een kwestie van een paar aanpassingen doen om verbinding te krijgen. Raadpleeg de eSIM-installatiepagina voor alle details.

4. 🥺 Slechte verbinding bij het installeren van de eSIM.

Een instabiele of zwakke internetverbinding kan ook leiden tot storingen tijdens de installatie van de eSIM. Je kunt ook proberen te verhuizen naar een locatie met een betere internetverbinding of je apparaat opnieuw opstarten om de verbinding te vernieuwen. Houd er ook rekening mee dat het niet aan te raden is om je eSIM te installeren met de Wi-Fi van het vliegveld, omdat de verbinding dan te onstabiel is.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app-ze zullen je graag helpen! ✨