📲 Wat is een eSIM?

Beschrijf wat een eSIM is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een eSIM is een ingebouwde simkaart die beschikbaar is op apparaten met eSIM. Het biedt een slimmere en handigere manier om verbonden te blijven door u in staat te stellen uw data-abonnement direct op uw apparaat te gebruiken.

U hoeft niet meer te zoeken naar SIM-kaarten. Geen zorgen meer over het verlies van je originele simkaart!

Apple en Android zijn in 2018 begonnen met de lancering van apparaten die compatibel zijn met eSIM. Voordat je je verdiept in de mogelijkheden van eSIM, is het belangrijk om te controleren of je apparaat:

Als je apparaat eSIM-compatibel is, hoef je alleen maar het mobiele data-abonnement (dat je hebt gekocht via onze reispartners of in onze app) rechtstreeks vanuit onze app te activeren om van de service te genieten! 🙌

Merk ook op dat Kolet Unique eSIM een revolutie teweegbrengt in uw reiservaring door u te voorzien van een enkele, unieke eSIM op maat voor elk land dat u bezoekt. Met Kolet ontvangt u een speciale eSIM die zich aanpast aan uw locatie en u verzekert van naadloze connectiviteit, waar uw avonturen u ook brengen en zonder het gedoe van veelvuldig opnieuw installeren.

U hoeft uw Kolet eSIM niet te verwijderen, want hij blijft geldig voor elk land dat u bezoekt - u kunt hem gewoon uitzetten en klaar houden voor uw volgende avontuur! 🤠

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app - ze helpen je graag! ✨