📅 Wanneer gaat mijn data-abonnement in en wat is de geldigheid?
📅 Wanneer gaat mijn data-abonnement in en wat is de geldigheid?

Geldigheid van het plan en startdatum

Deze week bijgewerkt

💡 Goed nieuws! Alle Kolet pakketten zijn 30 dagen geldig. De geldigheid gaat in op het moment dat je je eerste MB data verbruikt op je bestemming. 🙌

Je moet eerst je eSIM installeren voordat je gaat vliegen (je hebt internet nodig voor de installatie). Het dataverbruik zal beginnen wanneer je landt op de bestemming en je beslist om je data-abonnement te activeren ( je hebt geen internet nodig om de activatie uit te voeren). Het data-abonnement begint wanneer je je eerste MB verbruikt.

Als je besluit om een aanvullend datapakket aan te schaffen - voordat het huidige verloopt - worden alle ongebruikte gegevens van je huidige pakket automatisch met 30 dagen verlengd zodat ze overeenkomen met het nieuwe pakket.

Bijvoorbeeld: je huidige abonnement loopt af op 28 februari en je besluit om op 15 februari een aanvullend pakket aan te schaffen, dan worden alle resterende gegevens van je huidige abonnement automatisch verlengd tot 15 maart, zodat ze overeenkomen met het nieuwe pakket. Je hebt dus ononderbroken datatoegang tot 15 maart dankzij de verlenging die je krijgt door het nieuwe pakket toe te voegen. 🔄

⚠️ De duur van datapakketten kan niet worden gecumuleerd. De aankoopdatum, die deze verlenging van 30 dagen definieert, wat betekent dat het toevoegen van een opwaardering de geldigheid van het huidige plan niet verlengt, maar deze terugzet naar 30 dagen.

Als je bijvoorbeeld twee afzonderlijke data-abonnementen koopt op 15 juni, zullen beide verlopen op 15 juli en niet op 15 augustus.

💡 Je kunt de geldigheid op elk moment volgen in onze app:

En als je ooit meer data nodig hebt, klik je gewoon op de knop"+ Voeg meer data toe" in de app om je data-abonnementen op te waarderen met een extra geldigheid van 30 dagen. ➕

Al onze datapakketten zijn prepaid, wat betekent dat je zelf kiest hoeveel GB je nodig hebt en 30 dagen de tijd hebt om ze te gebruiken.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app-ze helpen je graag!✨