Alle collecties😥 Ik kan niet inloggen
🔑 Hoe log ik in op de Kolet App?

Kolet app Inloggen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

📱 Stap 1: Start de app

Open de app op je apparaat. Klik op Aan de slag om in te loggen.

💬 Stap 2: Voer uw e-mailadres in

Voer uw e-mailadres in.

📢 Als u inlogt als gebruiker van een van onze reispartners, zorg er dan voor dat u hetzelfde e-mailadres gebruikt dat u voor uw boeking hebt gebruikt.

📩 Stap 3: Controleer de inbox van uw e-mail

Wacht even nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd. Je zou een code moeten ontvangen op het e-mailadres dat je hebt opgegeven van [email protected].

⚠️ Controleer ook je spamfolder als je deze niet in je hoofdinbox ziet staan..

Als je na een paar minuten nog geen code hebt ontvangen, klik dan op"code opnieuw verzenden".

🔢 Stap 4: Voer de code in

Zodra je de e-mail met de OTP hebt gevonden, voer je de code precies zo in de app in.

Nadat je de code correct hebt ingevoerd, word je succesvol aangemeld bij je account. Je hebt nu toegang tot alle functies en diensten die beschikbaar zijn in onze app. 🎉

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen je graag verder!✨