🧭 Hoe navigeer je tussen apps?

Navigeren tussen apps

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

• Veeg omhoog: Veeg vanaf de onderste rand van het scherm omhoog en houd je vinger in het midden van het scherm om de App Switcher te openen.

• Veeg naar links of rechts: Beweeg uw vinger naar links of rechts om door uw geopende apps te bladeren.

• Tikken om te selecteren: tik op de app die u wilt openen.

🤖 Voor Samsung Android-apparaten

• Omhoog vegen en ingedrukt houden: Veeg vanaf de onderkant van het scherm omhoog en houd vast om het menu Recente apps te openen.

• Veeg naar links of rechts: Scroll door uw geopende apps.

• Tikken om te selecteren: Tik op de gewenste app om deze te openen.

👾 Voor Google Pixel Android-apparaten

1. Omhoog vegen en ingedrukt houden: Veeg vanaf de onderkant van het scherm omhoog en houd vast om het scherm Overzicht te openen.

2. Door apps bladeren: Veeg naar links of rechts om door uw recent gebruikte apps te bladeren.

3. Tikken om te selecteren: Tik op de app die u wilt openen.

.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen je graag verder! ✨