📥Hoe installeer ik mijn eSIM opnieuw?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het gebeuren dat u per ongeluk uw eSIM verwijdert of dat u problemen ondervindt waardoor u de eSIM opnieuw moet installeren.

Het goede nieuws is dat ons Kolet-team het mogelijk heeft gemaakt om de eSIM tot 3 keer opnieuw te installeren op hetzelfde apparaat. 🎉

Zo doe je dat:

1. Verwijder de eSIM ❌

2. Installeer de eSIM ➕

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app - zij helpen u graag! ✨