📡 Hoe weet ik welke operator Kolet gebruikt voor een bepaald land?
📡 Hoe weet ik welke operator Kolet gebruikt voor een bepaald land?
Deze week bijgewerkt

Je kunt de lijst met netwerken die samenwerken met Kolet vinden door op de"i" te klikken op de startpagina van je Kolet app.

Als je problemen hebt om verbinding te maken met een netwerk of als je internetverbinding traag is, probeer dan handmatig verbinding te maken met een van de partnernetwerken van Kolet. Je vindt de instructies hier.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app - zij helpen je graag verder! ✨