Alle collecties🧳 Hoe beheer ik mijn data-abonnement?
🤳 Hoe zorg ik ervoor dat mijn apparaat op 4G/5G staat?

Kolet verzekert dat het apparaat verbonden is met 4G of 5G

Deze week bijgewerkt

✨Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel verbonden is met de snelste netwerken die beschikbaar zijn - 4G en 5G. Hier lees je hoe je dit kunt controleren en er zeker van kunt zijn dat je op de snelheidsgolf zit. 🏄‍♂️

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

• OPEN INSTELLINGEN

• TAP Cellulair (of Mobiele data)

• SELECTEREN Spraak & Data

• 4G of 5G INSCHAKELEN: Afhankelijk van je apparaat en de beschikbaarheid van het netwerk, vind je opties voor 4G en 5G.

🤖 Voor Samsung Android-toestellen

• OPEN Instellingen

• Ga naar de sectie Mobiel/Cellulair netwerk

• KLIK op de netwerkmodus

• Kies 4G of 5G: Afhankelijk van je apparaat en netwerkdekking zie je opties voor 4G en 5G.

👾 Voor Google Pixel-toestellen

1. OPEN de instellingen

2. TAP Netwerk en internet

3. Selecteer internet

4. TAP op uw Kolet eSIM

5. TAP het gewenste type netwerk

6. Kies 4G of 5G: Afhankelijk van je apparaat en netwerkdekking zie je opties voor 4G en 5G.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent of maak contact met een van onze deskundige medewerkers via de Kolet-app. Zij helpen je graag verder! ✨