🕵️‍♀️ Handmatig eSIM-compatibiliteit van apparaat controleren
🕵️‍♀️ Handmatig eSIM-compatibiliteit van apparaat controleren

Wat is het proces om handmatig in de apparaatinstellingen te controleren of mijn apparaat compatibel is met eSIM?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u wilt weten of uw apparaat compatibel is met eSIM door de apparaatinstellingen te controleren, volg dan de onderstaande instructies, afhankelijk van uw apparaattype.

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

1. OPEN de instellingen

2. TAP Cellular of Mobiele gegevens

3. CHECK of er een eSIM toevoegen of Cellulaire gegevens toevoegen is

Als "eSIM toevoegen" of"Cellular Data toevoegen" beschikbaar is, moet je apparaat compatibel zijn met eSIM. 🎉

Voor andere Apple iOS-apparaten:

1. DIAL *#06# en DRUK op de belknop

2. Als u het unieke identificatienummer (EID) van uw eSIM-toestel kunt zien, is uw toestel compatibel met eSIM. 🎉

⚠️ Als het niet werkt, kan het te maken hebben met het feit dat je iPhone afkomstig is van het vasteland van China, Hongkong of Macau.

U kunt dit controleren door:

1. OPEN de Instellingen

2. TAP Algemeen

3. TAP Over

4. TAP op het modelnummer totdat het verandert in een AXXXX-combinatie.

5. Ga naar de website van Apple(iPhone of iPad) en VERIFY dat het modelnummer van uw apparaat niet afkomstig is van het Chinese vasteland, Hongkong of Macau.

6. Als het modelnummer niet overeenkomt met een van de apparaten van het Chinese vasteland, Hongkong of Macau, dan zou uw apparaat compatibel moeten zijn met eSIM.

⚠️ De volgende stap is om te bevestigen dat je apparaat niet carrier-locked is.

🤖 Voor Android-apparaten

1. OPEN de instellingen

2. TAP Verbindingen of Netwerk & internet

3. TAP SIM-beheer of SIM's

Als eSIM toevoegen of in plaats daarvan een SIM downloaden? beschikbaar is, moet uw apparaat compatibel zijn met eSIM. 🎉

⚠️De volgende stap is om te bevestigen dat je apparaat niet carrier-locked is.

Voor andere Android-apparaten:

1. DIAL *#06# en DRUK op de belknop

2. Als u het unieke identificatienummer (EID) van de eSIM van uw apparaat kunt zien, moet uw apparaat compatibel zijn met eSIM.🎉

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app-ze helpen je graag! ✨