🔓 Hoe controleer ik of mijn apparaat ontgrendeld is?

Controleren of mijn apparaat carrier locked is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡Het is essentieel dat je toestel niet carrier-locked is, zelfs als het eSIM-compatibel is. Soms, wanneer je een toestel van een provider koopt in het kader van een financierings- of leaseplan, is het vergrendeld om alleen met hun netwerk te werken.

Als je hier twijfels over hebt, kun je de onderstaande instructies volgen:

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

1. OPEN de instellingen

2. TAP Algemeen

3. TAP Over

4. SCROLL en zoek naar het Carrier Lock-veld

Als er geen SIM-beperkingen naast Carrier Lock staan, is uw apparaat ontgrendeld🎉

🤖 Voor Android-apparaten van Samsung

1. OPEN de instellingen

2. TAP Verbindingen

3. SELECT Mobiel/Cellulair netwerk

4. TAP Netwerkaanbieders

5. Schakel automatisch selecteren uit

6. Als je een lijst met providers ziet wanneer je telefoon naar netwerken zoekt, is je telefoon ontgrendeld. Als je alleen de naam van je huidige provider ziet, is je telefoon carrier locked.

👾 Voor Google Pixel-apparaten

1. OPEN de instellingen

2. TAP Netwerk en internet

3. Selecteer internet

4. TAP op je Kolet eSIM

5. Schakel automatisch netwerk selecteren uit .

6. Als je een lijst met providers ziet wanneer je telefoon naar netwerken zoekt, is je telefoon ontgrendeld. Als je alleen de naam van je huidige provider ziet, is je telefoon carrier locked.

Je kunt het ook rechtstreeks vragen aan je mobiele provider of het bedrijf waar je het apparaat hebt gekocht.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet-app. Zij helpen je graag verder! ✨