Alle collecties✨ Hoe installeer ik mijn eSIM en activeer ik mijn gegevens?
🤗 Hoe voorkom je kosten voor je primaire simkaart?
🤗 Hoe voorkom je kosten voor je primaire simkaart?

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen internet gebruik op mijn primaire simkaart.

Deze week bijgewerkt

💡Wanneer je internationaal reist, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen onverwachte kosten hebt voor je primaire simkaart. Hier is een eenvoudige handleiding om dit te doen:

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

1 - Gebruik Kolet eSIM voor data:

• Zorg ervoor dat je eSIM geïnstalleerd en geactiveerd is.

• OPEN Instellingen en TAP vervolgens op Mobiele service (VK) of Cellular (VS).

• TAP op Cellulaire gegevens

• Selecteer Kolet (eSIM)

Roaming uitschakelen:

• Ga naar Instellingen.

• Tik op Mobiel of Mobiele gegevens.

• Selecteer uw primaire SIM-kaart.

• Schakel dataroaming uit.

🤖 Voor Samsung Android-toestellen

Gebruik Kolet eSIM voor gegevens:

• Zorg ervoor dat je Kolet eSIM geïnstalleerd en geactiveerd is.

• OPEN Instellingen.

• Selecteer de optie Verbindingen

• KLIK op SIM-beheer.

• KLIK op Primaire SIM

• Selecteer Kolet (eSIM)

👾 Voor Google Pixel Android toestellen

Schakel dataroaming uit:

• Zorg ervoor dat je Kolet eSIM geïnstalleerd en geactiveerd is.

• TAP op Netwerk en Internet

• TAP op SIM

• TAP op uw primaire SIM

• Zorg ervoor dat dataroaming is uitgeschakeld

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers op de Kolet-app. Zij helpen u graag verder! ✨