📸 Hoe maak je een screenshot?

Een schermafbeelding maken met je apparaat

Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Hier is een handleiding voor het maken van schermafbeeldingen op iPhone-, Samsung- en Google Pixel-apparaten. 😊

🍎 Voor Apple iOS-apparaten

1. Zoek de zijknop: deze bevindt zich aan de rechterkant van je iPhone.

2. Zoek de knop Volume omhoog: deze bevindt zich aan de linkerkant van je iPhone.

3. Gelijktijdig indrukken: Druk de zijknop en de knop Volume omhoog snel in en laat ze tegelijkertijd los.

4. Controleer de schermafbeelding: Er verschijnt een miniatuur in de linkerbenedenhoek van je scherm. Tik erop om het te bewerken of te delen, of veeg naar links om het te verwijderen.

🤖 For Samsung Android devices

1. Zoek de aan/uit-knop: Deze bevindt zich aan de rechterkant van je apparaat.

2. Zoek de Volume omlaag-knop: Deze bevindt zich aan de linkerkant van je apparaat.

3. Gelijktijdig indrukken: Druk de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd in.

4. Controleer de schermafbeelding: Onderaan het scherm verschijnt een zwevend menu waarin je je schermafbeelding kunt bewerken of delen.

👾 For Google Pixel Android devices

1. Zoek de aan/uit-knop: Deze bevindt zich aan de rechterkant van je apparaat.

2. Zoek de knop Volume omlaag: deze bevindt zich ook aan de rechterkant, onder de aan/uit-knop.

3. Gelijktijdig indrukken: Houd de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt.

4. Controleer de schermafbeelding: Er verschijnt een miniatuur in de linkerbenedenhoek. Tik om te bewerken of te delen, of veeg weg om te verwijderen.

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij helpen je graag verder! ✨