⌛ "Deze code is niet langer geldig" - "eSIM kan niet worden toegevoegd".
⌛ "Deze code is niet langer geldig" - "eSIM kan niet worden toegevoegd".
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze foutmelding verschijnt wanneer u een eSIM probeert toe te voegen die al eerder is toegevoegd, of wanneer de QR-code gedeeltelijk is gescand vanwege een slechte verbinding.

Ga als volgt te werk om te controleren of de eSIM al is geïnstalleerd:

• Ga naar Instellingen

• Ga naar Algemeen

• TAP op Info en scroll naar beneden

Als de eSIM geïnstalleerd en ingeschakeld is, zou je de ICCID [GETAL] + een extra cijfer moeten kunnen zien zolang de eSIM-regel "Aan" staatonder je Cellular Plans.

⚠️ Houd er rekening mee dat als de eSIM is verwijderd en u probeert deze opnieuw te installeren, dit niet mogelijk is! U kunt contact opnemen met ons ondersteuningsteam om een nieuwe eSIM te krijgen.

Aan de andere kant, als u de eSIM voor de eerste keer installeert, kan deze foutmelding te wijten zijn aan een slechte verbinding, VPN ingeschakeld of te veel eSIM's geïnstalleerd op het apparaat.

Volg de onderstaande stappen om uw eSIM met succes te installeren:

• VPN uitschakelen

• Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding (vooral wifi op het vliegveld, dat kan te onstabiel zijn)

• Verwijder eSIM's die je niet meer gebruikt

• Controleer of de software is bijgewerkt naar de nieuwste versie

• Probeer een eSIM te installeren via een andere installatiemethode dan voorheen.

• Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze supportafdeling. Zal ons team een nieuwe eSIM voor u genereren?

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet-app. Zij helpen u graag verder! ✨