🏠 Bij thuiskomst: Wat te doen?

Hoe de instellingen terug te zetten naar je primaire lijn na je reis

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom thuis! Nu je terug bent van je reis, is het tijd om ervoor te zorgen dat je apparaten zijn ingesteld voor je thuisland. Dit is wat je moet doen:

• Zet je Kolet eSIM uit

• Zet uw SIM/eSIM voor de eerste lijn weer aan als deze tijdens uw reis UIT stond.

⚠️ Vergeet niet dat het niet nodig is om je Kolet eSIM te verwijderen of te deïnstalleren omdat deze geldig blijft voor elk land dat je bezoekt - je kunt hem gewoon uitzetten en klaar houden voor je volgende avontuur! 🤠

Krijg direct 24/7 ondersteuning van onze assistent, of maak contact met een van onze deskundige agenten op de Kolet app- Zij zullen u graag helpen! ✨